fredag 6 januari 2012

VårkänslorHej svejs !

Idag har vi haft strålande solsken här hemma.
Härliga vårkänslor väcktes upp men först vill man ju ha lite vinter.
Dom första vårlökarna inhandlades igår.
Så fint med pärlhyacinterna.Idag har vi haft vänner på besök.
Vi har gått runt där nere och klurat ut hur man ska ha det. Så många beslut som vi ska ta och man har haft en bild hur det ska vara.
Men ändå så kan man göra vissa ändringar och förbättringar. Och så blev det efter idag ;)
Med hjälp av vännnerna.tack !
Två skafferier eller 3 fönster vid matplats i köket?

Ha en fin kväll alla goa som tittar in här hos mig :)

Kram

15 kommentarer:

Ardisia sa...

Hej hej!
Mysig med vårkänslor. Här har det varit riktigt höstruskigt idag..
Ang. ditt lantkök, lita på din _egen_ känsla, du vet själv hur du vill ha det. Gör inte som jag gjorde när jag lyssnade för mkt på andra, det ångrar jag att jag gjorde vilket nu betyder att vi måste riva allt för att jag skall bli nöjd...
Allt är möjligt även om det kostar lite extra tid & pengar (det vi inte hade). Ni har inte bråttom, låt alla beslut ta sin tid då behöver du inte ångra. Du har toppenideer och din stil, jag är helt övertygad om att det kommer att bli så fint. Finaste hem någonsin!
Ha det så bra!
Kram

johanna sa...

Hej Sirpa! Åh va härligt me vårlökar, längtar så till våren. Alltid bra o få lite tips o råd fr vänner som kanske ser med andra ögon, ibland kan man ju nästan bli lite blind när man har bestämt sig för något o inte ser andra lösningar o möjligheter. Ha en riktigt fin kväll. Kanske att vi kan få ihop o ses i veckan? Kram Kram

Tina sa...

Nä, ta beslutet själv och lyssna inte för mycket på andra. Jag tycker det är så svårt att råda när jag inte sett rummet. Så jag hoppas du kommer fram till vad du gillar!
Lille R fyller tre om en månad, han är så go!

KRAM o trevlig kväll!

Madonnaliljan21 sa...

Hej!

Det låter som en mysig dag! Underbart väder har vi haft här med, jag gick en långpromenad i det soliga vädret, ljuvligt:))

Ha det fint ikväll!

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej hopp!
Länge sen jag tittade in, har tagit en bloggpaus men är åter igen.
Ny bloggadress och alla inlägg borta.
Bara att börja på ny kula.
Ha en fin kväll
AC

Vintage House sa...

härligt vårigt och förstår att det är mycket att tänka på och viktiga beslut att ta.....
ha nu en mysig helg
kram
sandra

Hem & Drömmar sa...

Hej vännen!
Så härligt med pärlisar, tänkte jag oxå köpa idag men fanns inte här på blomsteraffären. Blev fina krispiga tilpaner istället.
Många beslut som ska tas. Tror det är riktigt bra att bolla idéer med andra och fram och tillbaka.
Ha en fortsatt bra helg, kram Ing-Britt

HjärtatsVitaHem sa...

Såå fint med pärlhyacinter! Själv köpte jag med mig tulpaner härromdagen! :)

Ha det så bra!
Kram Jenny

Fru Sirlig sa...

Hej Sirpa!

Oj vilket projekt ni har framför er. Jag vet ju av erfarenhet att det tar lite tid innan allt är på plats. Skönt med engagerade vänner som kan komma med lite råd. Här hemma har vi firat jul med 15 personer på julafton, alla älskar vårt nya fina kök. Veckan innan julafton kom alla marmorbänkar på plats.Nu har vi en hel övervåning som befinner sig i väntan på nya golv, väggar och såsmåningom tak. Takstolarna dom nya invändigt byggda är nästan klara och nya trossbotten är på plats. Här nere återstår lite tapeter och målning av väggar. Så fort vi fått ordning på datorn ska jag göra lite nya inlägg på båda bloggarna, jag har verkligen fått prioritera bort dom detta år som varit. Lycka till!
kram Heléne

Gamla skolan-Jennie sa...

Så härligt med pärlhyacinter! Nu vill man bara ha vår, fast det kan ju dröja länge än.. men då får man göra vårinne istället.

Så roligt att se er renovering! Känner ju igen mig mycket när jag ser rivna väggar mm, det kommer att bli som en dröm Sirpa!!

Hoppas att ni får en fin helg!

Kramar!

Sallys hus sa...

Mm pärlhyacinter kan man inte leva utan den här tiden!
Vilka fina julklappar du fick! De kopparna är underbara.. Å visst är de presenter som ens barn väljer åt en de allra bästa..;) Jag fick en halsduk av sonen. Jag varken behövde eller hade önskat mig en men jag ääääälskar den..just för att han har kommit på det och valt den själv..;)
Hmm varför ska ni ha 2 skafferier? Någon särskilld anledning??? Annars skulle jag helt klart nöja mig med ett för att hellre få ett fönster till.....

ha en fin helg!
Kram Katarina

LOPPISLIV sa...

Ja visst är det vackert med pärlhyacinterna, köpte också dessa söta vårblommor idag :-)) och bakom dina blommor ser jag en vit kitchen Aid...ohhh det är något som står högt upp på min vill ha lista.

Ert lantkök kommer att bli såååå fint!!
Kraaam Paula

Lilla Majken sa...

Du har så bra smak så gör det som känns bäst, det kommer att bli kanon. Sen handlar det förstås om att prioritera, vi fick tyvärr dra ner på vissa saker för vi var tvungna att påla.

Jag hoppas verkligen på en tur till Maries loppis.

Ha det gott! Kramar Therese

Lina sa...

Underbart med vårkänslor.... å vad jag längtar! Men lite vit vinter vore förstås inte helt fel det heller. Finfina bilder du lagt upp på sistone. Kram Lina

Malin Loostrand sa...

Det kommer bli kanon bra! Du har ju bara smak precis som jag:)

Kram Malin